Thuis

Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

Van goede kwaliteit LEIDEN Koordlicht voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDEN Koordlicht voor verkoop
Zeer blij om met Shiji- te werkenVerlichting die, dankuwel grote leds aanbiedt, goed gaat ons project, mijn cliënten als het everytime.

—— Sebastian Fonticelli

Fantastische lichten van geleide iPixel!! Zijn zeer aardig voor vermaakdecoratie, zijn levering snel en een groot kwaliteitspunt, dank!

—— Tekenvoorman

Uw lichten zijn in goede kwaliteit, werkte het zeer goed met mijn project, zeiden mijn vrienden de club zo prachtig kijkt en zij me vroegen waar te kopen!!!

—— Joan Mitjavila

Dank voor van u aardige punten en de diensten, zijn zij hete verkoop in onze markt en maken ons leven kleurrijk, kunnen wij zo van vele magische veranderingen bij nacht genieten!!

—— Walter

Een beroeps en een enthousiasmeteam, uw lichten zijn zo fantastisch!! signage kijkt zeer helder en opvallend, maakt het ons land kijkt groot!!

—— Isa en Vepa

Uw intelligente stroken is werkelijk goed!! mijn klanten als hen zeer, het maakt hun huisloos zeer en luxe, dank fantastisch!

—— Jean

Prachtige 60mm leidden pixellichten, gebruik ik het om mijn winkel, zijn het verbazen te verfraaien!! mijn families en partner zeiden onze winkel, dankt u! zo aantrekkelijk schijnt!

—— Bert Blomme

De DMX-stroken werken zo perfect met het controlemechanisme, kan het zo vele soorten magische animatie spelen!! dank! Wij zullen u daarna tijd I behoefte het contacteren

—— Iwan Pauwels

Prachtige geleide koordlichten! wij hebben prachtige Kerstmis met de lichten van deze droomkleur doorgebracht, waren mijn zonen zo opgewekt wanneer aangedreven zijn!! dankt!

—— Chakib Bouda

Het controlemechanisme is groot!! het kan controleren zodat maakt vele pixellichten, ons stadium kijkt zeer aardig! dank u voor uw onsiderateaanbieding en de diensten!!!

—— Mohamad Najarian

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd
De Ontvangst van het bedrijfproscenium Onze Team Turkmenistan Vrienden het Bezoeken Spanwijdtevrienden het Bezoeken 2015 LEIDENE van China markt in Shanghai

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ShijiLighting
Aantal werknemers : 180~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%

Inleiding

 

De Verlichtingsco. van Shenzhenshiji, Ltd werd opgericht in 2010 en sindsdien hebben wij het merk SHIJILIGHTING ontwikkeld. De Shijiverlichting is een opgezette firma die zich in het onderzoek en de techniek van diverse LEIDENE producten specialiseren. Wij hebben een goed rond gemaakt verkoopteam die uit leden bestaan die van 26 tot 45 verouderen. Het hogere personeel heeft zaken met bedrijven van over de hele wereld geleid en een grondig inzicht in de verschillende behoeften van cliënten gehad. Daarom kunnen zij veel raad en steun aan ons ondergeschikt personeel geven. 

 

Wij zijn uitgerust met de meest geavanceerde automatische machines en de goed uitgeruste apparaten voor LEIDENE vertoningsproductie die ons maandelijks productievermogen van sqm kan steunen zelfs 10000.

Hier in Shiji, concentreren wij ons altijd op de verbetering en innovatie van onze volledige kleuren LEIDENE vertoningskwaliteit, zijn wij zeer zeker dat wij onze cliënten van innovatieve en bevredigende producten kunnen voorzien.

 

Wij ontwerpen en vervaardigen verscheidene types van LEIDENE vertoning, elk van hen die de eisen van verschillende markten ontmoeten en gebruikssituaties, doen wij altijd ons beste aan al onze verzoeken en wensen van de klant voldoen. Wij stemmen in met opwindende projecten en om het even welke mogelijkheid om met onze cliënten samen te werken en hulp verbeteren hun zaken.

 

Wij hebben onophoudelijk diverse nieuwe producten ontwikkeld om de markteisen te ontmoeten en wij bereikten grote prestaties in achting van onze draadloze LEIDENE verkeerstekenoplossingen. Onze producten niet alleen komen tegemoet ook aan de behoeften van de het projecttoepassing van de cliënten maar volgens de elektronikacriteria veroorzaakt die door de Europese markt worden vereist. Wij hebben de certificatie van Ce en ROHS-die door BST Technologie testend agentschap wordt uitgegeven.

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Tom Lee

Tel.: 86-755-23125058

Fax: 86-755-23125658

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)