Thuis

Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd Fabrieksreis

Van goede kwaliteit LEIDEN Koordlicht voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDEN Koordlicht voor verkoop
Zeer blij om met Shiji- te werkenVerlichting die, dankuwel grote leds aanbiedt, goed gaat ons project, mijn cliënten als het everytime.

—— Sebastian Fonticelli

Fantastische lichten van geleide iPixel!! Zijn zeer aardig voor vermaakdecoratie, zijn levering snel en een groot kwaliteitspunt, dank!

—— Tekenvoorman

Uw lichten zijn in goede kwaliteit, werkte het zeer goed met mijn project, zeiden mijn vrienden de club zo prachtig kijkt en zij me vroegen waar te kopen!!!

—— Joan Mitjavila

Dank voor van u aardige punten en de diensten, zijn zij hete verkoop in onze markt en maken ons leven kleurrijk, kunnen wij zo van vele magische veranderingen bij nacht genieten!!

—— Walter

Een beroeps en een enthousiasmeteam, uw lichten zijn zo fantastisch!! signage kijkt zeer helder en opvallend, maakt het ons land kijkt groot!!

—— Isa en Vepa

Uw intelligente stroken is werkelijk goed!! mijn klanten als hen zeer, het maakt hun huisloos zeer en luxe, dank fantastisch!

—— Jean

Prachtige 60mm leidden pixellichten, gebruik ik het om mijn winkel, zijn het verbazen te verfraaien!! mijn families en partner zeiden onze winkel, dankt u! zo aantrekkelijk schijnt!

—— Bert Blomme

De DMX-stroken werken zo perfect met het controlemechanisme, kan het zo vele soorten magische animatie spelen!! dank! Wij zullen u daarna tijd I behoefte het contacteren

—— Iwan Pauwels

Prachtige geleide koordlichten! wij hebben prachtige Kerstmis met de lichten van deze droomkleur doorgebracht, waren mijn zonen zo opgewekt wanneer aangedreven zijn!! dankt!

—— Chakib Bouda

Het controlemechanisme is groot!! het kan controleren zodat maakt vele pixellichten, ons stadium kijkt zeer aardig! dank u voor uw onsiderateaanbieding en de diensten!!!

—— Mohamad Najarian

Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5
Onze Industrieterreinpoorten De onze Bedrijfbouw Werkruimte van ons Afgewerkte producten Ons MarktOntwikkelingsteam
Onze Industrieterreinpoorten
De onze Bedrijfbouw
Werkruimte van ons
Afgewerkte producten
Ons MarktOntwikkelingsteam

Onze Industrieterreinpoorten

Ons bedrijf werd gebouwd in dit LEIDENE Verlichtingsindustrieterrein dat het genoemde Industrieterrein van Huafeng Zhenbao, Zijn gevestigd in BeiHuan Rd, Shiyan, Bao'an, Shenzhen, hier het van de LEIDENE Lichtenproductie de basis en van R&D Centrum is.

De onze Bedrijfbouw

De onze Bedrijfbouw is op de linkerzijde, 5Floor, A2, onthaal voor het bezoeken!!

Werkruimte van ons

Onze werkruimte is licht en ruim, genieten van wij zeer werkend in zulk een warme plaats en wij zouden ons warmste onthaal willen tonen voor uw komst!!

Afgewerkte producten

Wij hebben hoogst productieefficiency, kunnen wij tientallen duizenden geleide pixellichten, stroken, modules en bars per week, korte levertijd en goede kwaliteit aanbieden!!

Ons MarktOntwikkelingsteam

Ons marktpersoneel die aan LEIDENE van Guangzhou van 2014 Markt werken, laten zij meer mensen ons Geleid merk kennen iPixel!!

 • lopende band

  De Verlichting van Shenzhenshiji werd gevestigd in 2010 met een geregistreerd kapitaal van RMB 200.0000 (31.2500 dollars).  Wij zijn uitgerust met de meest geavanceerde automatische machines en de goed uitgeruste apparaten voor LEIDENE vertoningsproductie die ons maandelijks productievermogen van sqm kan steunen zelfs 1000.

  Hier in Shiji, concentreren wij ons altijd op de verbetering en de innovatie van onze volledige kleuren LEIDENE vertoningskwaliteit. Ons R&D-personeel bezet 14% van alle werknemers. Met zulk een sterke fileteam, zijn wij zeer zeker dat wij onze cliënten van innovatieve en bevredigende producten kunnen voorzien. Wij hebben onophoudelijk diverse nieuwe producten ontwikkeld om de markteisen te ontmoeten en wij bereikten grote prestaties in achting van onze draadloze LEIDENE verkeerstekenoplossingen. Onze producten niet alleen komen tegemoet ook aan de behoeften van de het projecttoepassing van de cliënten maar volgens de elektronikacriteria veroorzaakt die door de Europese markt worden vereist. Wij hebben de certificatie van Ce en ROHS-die door BST Technologie testend agentschap wordt uitgegeven.

   

  Dit is onze productielijn, zijn ongeveer 1000 vierkante meters, meer dan 80 arbeiders en 9 QC arbeiders die, hebben wij sterke productiviteit en het verschepen capaciteit! daar werken!

   

  Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

   

  Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

   

  Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

 • OEM / ODM

  Wij focos op maken de wereld kleurrijk!!

  Zij zijn kleiner maar sterker, genieten van wij over de hele wereld makend vrienden met mensen!!

   

  Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

   

  Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

   

   

 • R & D

   Team: Vestig een efficiënt en bekwaam deskundigheidsteam.

   Producten: Combinatie met praktisch en esthetisch, technologie en art.

   Technologie: Ontwikkel het octrooi geleide systeem van de vertoningscontrole binnen 3 jaar.

   Octrooi: Benadruk authentificatie voor internationaal uitvindingsontwerp, diep ontwikkelt internationale markt.

   

  Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

  Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

Contactgegevens
Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Tom Lee

Tel.: 86-755-23125058

Fax: 86-755-23125658

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)