Van goede kwaliteit LEIDEN Koordlicht voor verkoop
Van goede kwaliteit LEIDEN Koordlicht voor verkoop
Zeer blij om met Shiji- te werkenVerlichting die, dankuwel grote leds aanbiedt, goed gaat ons project, mijn cliënten als het everytime.

—— Sebastian Fonticelli

Fantastische lichten van geleide iPixel!! Zijn zeer aardig voor vermaakdecoratie, zijn levering snel en een groot kwaliteitspunt, dank!

—— Tekenvoorman

Uw lichten zijn in goede kwaliteit, werkte het zeer goed met mijn project, zeiden mijn vrienden de club zo prachtig kijkt en zij me vroegen waar te kopen!!!

—— Joan Mitjavila

Dank voor van u aardige punten en de diensten, zijn zij hete verkoop in onze markt en maken ons leven kleurrijk, kunnen wij zo van vele magische veranderingen bij nacht genieten!!

—— Walter

Een beroeps en een enthousiasmeteam, uw lichten zijn zo fantastisch!! signage kijkt zeer helder en opvallend, maakt het ons land kijkt groot!!

—— Isa en Vepa

Uw intelligente stroken is werkelijk goed!! mijn klanten als hen zeer, het maakt hun huisloos zeer en luxe, dank fantastisch!

—— Jean

Prachtige 60mm leidden pixellichten, gebruik ik het om mijn winkel, zijn het verbazen te verfraaien!! mijn families en partner zeiden onze winkel, dankt u! zo aantrekkelijk schijnt!

—— Bert Blomme

De DMX-stroken werken zo perfect met het controlemechanisme, kan het zo vele soorten magische animatie spelen!! dank! Wij zullen u daarna tijd I behoefte het contacteren

—— Iwan Pauwels

Prachtige geleide koordlichten! wij hebben prachtige Kerstmis met de lichten van deze droomkleur doorgebracht, waren mijn zonen zo opgewekt wanneer aangedreven zijn!! dankt!

—— Chakib Bouda

Het controlemechanisme is groot!! het kan controleren zodat maakt vele pixellichten, ons stadium kijkt zeer aardig! dank u voor uw onsiderateaanbieding en de diensten!!!

—— Mohamad Najarian

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

1 2 3 4 5
Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd
De Ontvangst van het bedrijfproscenium Onze Team Turkmenistan Vrienden het Bezoeken Spanwijdtevrienden het Bezoeken 2015 LEIDENE van China markt in Shanghai

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ShijiLighting
Aantal werknemers : 180~200
Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 90% - 100%

Pre-Sales de Dienst

 1. Verstrek details over de productieprocedure
 2. Wijs ingenieurs voor installatie en het testen toe

De verkoopdienst

 1. Aangepaste oplossingsontwerpen
 2. Product het teruggeven en de tekening van de staalstructuur
 3. Succesvolle het projectvoorbeelden en bezoeken van Dicolor aan onze productie en R&D-basis

De verbinding van de Catologdownload:  https://www.sendspace.com/file/97p1u1

 

De naverkoopdienst

 1. De kwaliteitsgarantie van twee jaar met lifelong onderhoud.
 2. Vrije waarborgreparatie (met inbegrip van arbeid en materiaal):  de vrije reparatiedienst tijdens de periode van de kwaliteitsgarantie en de redelijke last voor vervangstukken en het handhaven van de dienst na de periode van de kwaliteitsgarantie. Wij zullen nooit onze verantwoordelijkheden op product bezaten tekorten vrijstellen.
 3. Antwoordende tijd: op het ontvangen van het bericht van de gebruiker, verzekeren wij de naverkooptechnische ondersteuning van 24 uur.
 4. Vervangstukken: de noodzakelijke vervangstukken worden verstrekt samen met producten aan klanten.
 5. Vrije technische opleiding: de integratie en normatieve technologie opleiding is beschikbaar kostenloos aan klanten door ons technisch personeel om te verzekeren zij in regelmatige verrichtingen van hardware en software van producten bekwaam zijn en zij kleine problemen schatten en kunnen oplossen.
 6. Telefoononderzoek: ons naverkoopteam zal de gebruiker elke maand tijdens de garantieperiode telefoneren om de arbeidsvoorwaarde van de producten op te volgen, en problemen te ontdekken en op te lossen, indien nodig.
 7. Softwareverbetering: lifelong behoud van het controleren van systeem, incessant verbetering van de systeemfuncties en de ononderbroken softwareverbeteringen.
 8. De dienst van de plaatsinstructie van installatie is beschikbaar.
 9. De vrije dienst ter plaatse voor hardware verwante kwesties (slechts in Europa).
 10. Gelieve te roepen onze technische ondersteuning voor meer informatie: 0086 - 132 6666 6320 
 
 
Contactgegevens
Shenzhen Shiji Lighting Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Tom Lee

Tel.: 86-755-23125058

Fax: 86-755-23125658

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)